Olej Monoi

Neohodnoceno
 

Olej Monoi je kokosový olej, ve kterém se po určitou dobu macerují květy Tiaré.

 

Obsah: 160 ml

Dostupnost Momentálně nedostupné
350 Kč
Kód produktu 1266
Značka Sas Najjar Najel Francie
Kategorie Přírodní kosmetika Najel
Položka byla vyprodána...
 

Monoi (vyslovujte mah-noy) je starobylé tahitské slovo označující vonný olej. Vyrábí se namáčením lístku květů rostliny tiaré (Gardenia tahitensis) do kokosového oleje. Jeho historie se datuje do doby před více než 2000 lety, kdy jej domorodí Polynésané denně využívali pro lékařské, kosmetické a náboženské účely. Monoi je i nyní v Polynésii široce využívaným produktem, nejčastěji jako hydratační, masážní a parfemační olej pro tělo i vlasy. Monoi stojí za tajemstvím krásy místních obyvatel.

 

Vlastností oleje MONOI: 

 

- úžasně hydratuje

- vyživuje pokožku, a také suché a zničené vlasy

- navrací pokožce její elasticitu

 

- chrání pokožku před větrem, sluncem a vodou

- kyselina hyaluronová obsažená v kokosovém oleji působí antisepticky a antibakteriálně 

- květy Gardenie, čili Tiare uklidňují, a pečují o naší pokožku

 

ECOCERT NATURAL

Vyrobeno: Tahiti - Francie

Výrobce:  SasNajjar Najel

Složení: cocos nucifera (cocnut) oil, gardenia tahitensis flower, parfum (fragrance), tocopherol, benzyl salicylate, farnesol, limonene, linalool

 

Hmotnost 0.2 kg
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.